Ποιο στέλεχος του ΔΗΣΥ απαιτεί: «Κόψτε τους μισθούς των απεργών»

original

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, το συγκεκριμένο στέλεχος του ΔΗΣΥ ζητά την αποκοπή του μισθού όλων όσοι απεργούν, για το διάστημα που θα βρίσκονται εκτός εργασίας.

Πρόκειται για τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ στον Δήμο Λεμεσού, Ευγένιο Χαμπουλά, ο οποίος χαρακτηρίζει πολιτικά υποκινούμενη την απεργία στους δήμους κυρίως από το ΑΚΕΛ «διότι η μείωση της κρατικής χορηγίας δεν επηρεάζει τις εργασιακές σχέσεις».

Παράλληλα προτείνει τον τερματισμό των υπηρεσιών εκείνων των συμβασιούχων που μετέχουν στην απεργία, ενώ ο κ. Χαμπουλάς εισηγείται και την παραπομπή των απεργών σε πειθαρχικό συμβούλιο, διότι όπως υποστηρίζει, η ενέργεια τους πλήττει την εικόνα του δήμου και ταλαιπωρεί τους δημότες.

Ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ ζητά όπως οι προτάσεις του συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Weapons of Class Destruction (WCD)

WCD - (όπλα για την καταστροφή των τάξεων) παραδοσιακοί και κανούργοι τρόποι αποδόμησης του κόσμου του κεφαλαίου και των μορφών εκμεταλλευσης και εξουσίας που δημιουργά και αναπαράγει

Be first to comment

More Stories

Συνελήφθη για 10 μηνύματα φάρσα!

Πρωτοφανή ακόμη και για τα δεδομένα της εντελώς κουτσουρεμένης Κυπριακής Δημοκρατίας, το περιστατικό με τον 35χρονο ο οποίος συνελήφθη διότι άκουσον άκουσον έστειλε ένα…