S300 #8

Όταν κοπτόμαστε για την ειρήνη, πρέπει να ενδιαφερόμαστε να ξεριζώσουμε και τις αιτίες που δεν την αφήνουν να στεριώσει, όχι απλά να διαχειριζόμαστε τα συμπτώματα των πολέμων. Για αυτό το λόγο όσοι λένε κάτω οι στρατοί πρέπει πρώτα απ’ όλα να απαριθμήσουν όλους τους στρατούς. Ποιός είναι ο πιο ενεργός στρατός στο νησί αυτή την στιγμή; Τα Αγγλικά στρατεύματα των βάσεων. Σημείωση, την Κυπριακή Δημοκρατία δεν της πέφτει λόγος για το τι κάμνουν τζιαμέ. Οι φίλοι μας οι φιλελεύθεροι ας πούμε είναι πολλά προοδευτικοί τελικά. Θέλουν αποστρατιωτικοποίηση αλλά μόνο για να υπάρχουν ΝΑΤΟικά στρατεύματα στην Κύπρο (ξέρετε, ασφάλεια του πολιτισμού των Αρείων). Έκοψεν τους η μοίρα των λαών που τους σφάζουν οι τζιχαντιστές (σημείωση: τωρά ξιάστε τζαι τα αντιρατσιστικά τους, έχουν μεγάλον εχθρό χρειαζόμαστε σταυροφορίαν). Εν τους επέρασε ποττέ που τον νουν ότι τα θύματα των επιδρομών τζαι των σκοτωμών κατά χιλιάδες των λαών της περιοχής που τα αεροπλάνα τζαι τους μισθοφόρους της Δύσης ότι ήταν να θρέψουν μια γενιά με κόσμο ο οποίος θα ήταν αποφασισμένος να τους κάμει τα ίδια. Για αυτούς φαίνεται, οι τρομοκράτες  γεννιούνται έτσι.

Μές το νου τους οι ανθρώποι είναι καλοί τζαι κακοί, τζαι πάεις ξεριζώνεις τους (ή βομβαρδίζεις) τζαι όλα είναι μια χαρά, φκαίνεις τζαι ήρωας που έσωσες τον κόσμο. Το πρόβλημα για αυτούς είναι οι ανθρώποι όχι οι συνθήκες μέσα που τες οποίες δημιουργούνται αυτές οι συμπεριφορές. Δεν αντρέπουνται τίποτε πλέον τζαι χαρακτηρίζουν τζαι τους νέους βομβαρδισμούς “ανθρωπιστική βοήθεια”. Η πόμπα σου διά τη ζωή, τζαι η πόμπα σου την παίρνει (σε αντίθεση με το θεό). Το να σταματήσουν να τους πουλούν όπλα δεν το εσκεφτήκαν πάλε…βλέπετε πρέπει να κινηθεί τζαι η οικονομία να φκάλουμε surplus, έχουμε τζαι κρίση. Το Ακρωτήρι είναι μια χαρά για στρατιωτική βάση τζαι ορμητήριο αλλά οι υπόλοιποι να κατεβάσουν τα όπλα για να ζήσουμεν ειρηνικά. Η υποκρισία τους δεν έχει τελειωμό. Θα αρχίσουν να κατηγορούν τζιόλας όσους είναι εναντίων των βάσεων σαν υπέρμαχους των τζιχαντιστών. Το δόγμα του Μπούς (either with us or with the terrorists) ζει και βασιλεύει…στην Κύπρο. Ο Μπούς ελάλεν το πάντως ότι η ιστορία θα τον δικαιώσει. Εδημιούργησεν έναν αντίπαλο για να έχουν να παίζουν τους αστυνομικούς πάλε. Και είναι εκπληκτικό το πως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο φιλελευθερισμός είναι αντεστραμμένος εθνικισμός, τζαι ο προοδευτισμός των φιλελευθέρων όσο προοδευτικός ήταν τζαι ο Μπούς.

Η Κύπρος είναι ήδη μέλος του ΝΑΤΟ τζαι δεν το επήραμε χαπάρι. Η πάλη για αλλαγή του σκηνικού δεν είναι απλά θέμα θέμα άποψης αλλά θέμα επιβίωσης και για μας και για τους λαούς της περιοχής. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα μπορούμε να το αντιπαλέψουμε.

Weapons of Class Destruction (WCD)

WCD - (όπλα για την καταστροφή των τάξεων) παραδοσιακοί και κανούργοι τρόποι αποδόμησης του κόσμου του κεφαλαίου και των μορφών εκμεταλλευσης και εξουσίας που δημιουργά και αναπαράγει

Be first to comment