Έρευνα ΣΟΚ – Οι Έλ-ληνες είναι τελικά Κύπριοι

Νέα επιστημονική έρευνα Βρετανών και Γερμανών γενετιστών έχει φέρει το παγκόσμιο άνω κάτω, καθώς έχει σαρώσει την κοινή γνώμη και ετοιμάζεται να τινάξει τη μπάνκα και τα διαχρονικά πιστεύω μας στον αέρα. Φήμες λένε πως οι νεο-ναζί μελετούν προσεχτικά τη χάρτα για να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις στα ιστορικό-ιδεολογικό-πολιτικά τους κείμενα και ρητορεία.

Για παράδειγμα οι εδώ ακροδεξιοί σαλτιμπάγκοι δεν μπορούν πλέον να λένε πως η Κύπρος είναι Ελλάδα, αλλά ότι η Ελλάδα είναι Κύπρος παρά το γεγονός ότι έχουν δικαιωθεί σε μεγάλο βαθμό ότι αρκετοί Κύπριοι είναι πράγματι Έλ-ληνες (22.7%). Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες με μεγάλη χαρά έχουν αποδεχτεί την τιμή αυτή, αφού από σήμερα το ΕΛΑΜ δεν είναι το αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά η Χρυσή Αυγή αδελφό κόμμα του ΕΛΑΜ στην μητροπολιτική μάνα Κύπρο. Ήδη περασμένοι ξεχασμένοι νομιμοποιητές των νεοναζί στην Ελλάδα όπως ο Γιώργος Καραντζαφέρης προσπαθούν να εμπλακούν ανοικτά πλεόν στην Κυπριακή πολιτική σκηνή, κίνηση η οποία ενδέχεται να μαζικοποιηθεί στο άμεσο μέλλον (και η οποία θα θυμίσει την κάθοδο Ελλαδιτών ηθοποιών σε Κυπριακές σειρές).

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η άμεση κινητοποίηση της παράταξης Λιλλήκα που από σήμερα αντί να παίρνει «τομεάρχες» από το Λάος στη Συμμαχία (ακροδεξιών) Πολιτών, θα ενισχύσει την Κυπριακή παρουσία. Παράλληλα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου χαιρέτισε το γεγονός διότι η ανακάλυψη αυτή θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις στην Κυπριακή Δημοκρατία και για το γεγονός ότι η Κύπρος πλέον μπορεί να αναχθεί σε κέντρο της Παγκόσμιας Χριστιανικής Ορθοδοξίας, κάτι που τον κάνει αυτόματα Πατριάρχη.

Επίσης το Ιραν ενδέχεται να εμπλακεί άμεσα στη διαδικασία λύσης του Κυπριακού αφού σύμφωνα με την έρευνα ποσοστό της τάξης του 13.5% του Κυπριακού λαού έχει ρίζες στη γειτονική χώρα. Ο Λάζαρος Μαύρος, το διαδικτιακό εθνικοσοσιαλιστικό σάιτ Εμπροσθοφύλακας, το Μέτωπο Κυπρίων Φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ΠΕΟΦ Θεσσαλονίκης και το Δράσις ΚΕΣ Αθήνας παρά την αρχική τους στάση (denial) πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν από το Ιραν πυρηνική προστασία ουτως ώστε να διεκδικίσουμε πιο επιθετικά την λύση του εθνικού μας προβλήματος και να ρίξουμε επιτέλους τους Τούρκους στη θάλασσα. Το ΑΚΕΛ συνιστά ψυχραιμία και ακινησία για να αποφύγουμε τους κινδύνους των εθνικιστών και τονίζει ότι θα στηρίξει οποιαδήποτε μη εθνικιστική αστική παράταξη του υποσχεθεί λεκτικά ότι για 2 χρόνια δεν θα υπάρξουν απολύσεις.

Επιπλέον η παρουσίαση του κοινού ανακοινωθέν από τον πρόεδρο Αναστασιάδη θα αναμεταδωθεί με διόρθωση στον χαιρετισμό σε «Κυπριόπουλα και Κυπριοπούλες» , ενώ  εκδίκηση παίρνει ο Χρύσανθος Τσουρούλλης από τον οποίο ενδέχεται να αντιγράφει πλέον ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης έναντι του αντιθέτου. Η Πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» μένει ως έχει προς το παρόν ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο τα μέλη της ομάδας να μετακομίσουν στην Ελλάδα όπου βρίσκεται επίσημα στη Δύση και πιο κοντά στο Ευρωπαϊκό Όνειρο.

Κακά μαντάτα για άλλους και συγκεκριμένα για συγκεκριμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχουν χτίσει καριέρα στον Ελ-ληνικό εθνικισμό όπως ο Ζαχαρίας Κουλίας, ο Πρόδρομος Προδρόμου και ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Μυλωνάς που αναπόφευκτα θα καθηλωθούν στην ανωνυμία αφού δεν κατάφεραν να αφήσουν ανοιχτά παράθυρα για τυχόν μετατροπή τους σε Κύπριους αντί Έλ-ληνες εθνικιστές.

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και η ευρύτερη χάρτα καθώς στην περιοχή Tu της κεντρικής Κίνας ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των κατοίκων φαίνεται να έχουν Ελληνική καταγωγή (7.7%)

Ρε μπας και είχε δίκιο ο Λιακόπουλος;

More Stories
Η παραβολή του Βούδα