Καμμένος στην ΕΛΔΥΚ: ”Είστε μονάδα επίθεσης”

Κάποιος αριστερός να τον μαζέψει υπάρχει ή είναι όλοι απασχολημένοι με το να ξεφορτώνονται τις γραβάτες τους; Για αυτό περιμέναμε πρώτη φορά αριστερά σύντροφοι; Για αυτό προσπαθούν κάποιοι τόσα χρόνια να ανταγωνιστούν τον εθνικισμό, να κτίσουν εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο κοινοτήτων; Για να ρθει η αριστερή κυβέρνηση να δώσει το σύνθημα της επίθεσης; Για αυτό κατεβαίνατε στους δρόμους και εδώ στην Κύπρο; Αυτό είναι μείζον θέμα φίλοι, δεν είναι λεπτομέρεια να αγνοήσουμε. Προσέχετε τι εθνικιστικό-λαικίστικο τέρας εκτρέφετε. Κάποιοι προειδοποιούσαν, αλλά ήτανε ”μίζεροι” και ”σεχταριστές”.

Καμμένος στην ΕΛΔΥΚ: Θα είστε η μονάδα που θα σηκώσει πάλι τη σημαία της λευτεριάς στα κατεχόμενα

Ολοκλήρωσε τη διήμερη επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο και επιστρέφει στην Αθήνα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

[…]
Απευθυνόμενος στους στρατιώτες, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, κατά την πρώτη του επίσκεψη ως υπουργός Άμυνας, σε «μια μονάδα επίθεσης» όπως είπε, που «όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα είναι η μονάδα που θα σηκώσει πάλι τη σημαία της λευτεριάς στα κατεχόμενα εδάφη».

Πρόσθεσε ότι οι στρατιώτες θα πρέπει να είναι περήφανοι που υπηρετούν στην πιο επίλεκτη προκεχωρημένη μονάδα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

«Το έθνος είτε δίνει εν όπλοις μάχη, είτε δίνει μάχη σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο, όπως δίνει σήμερα, νικά ακόμη και αν είμαστε η πιο ανίσχυρη δύναμη» είπε ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε ότι το ηθικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψηλό, «γιατί εμείς πάντα υπερασπιστήκαμε τα πάτρια εδάφη, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

——

Επίσης, χθες, ο Υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος, που μάλλον μας περνά για πολύ ηλίθιους, θέλει να του αγοράσουμε F16. Πρότεινε κατά την επίσκεψη του εδώ να αγοράσει η Κύπρος αερομαχητικά τα οποία μάλιστα ”για ασφάλεια” να σταθμεύουν στην Ρόδο ή στην Κρήτη, αφού τόνισε ότι ”η Ελλάδα είναι εδώ”. Κύριε Καμμένο, δεν φτάνει που θέλετε να κάμνετε ”αριστερές” εθνικιστικές μαγκιές, θέλετε να τις κάμετε τζιαι με τα λεφτά των άλλων;; Θέλετε F16; να πείτε του Βαρουφάκη να αναποδογυρίσει κανέναν εφοπλιστή μπας και πέσει κανέναν ευρώ αφού τελείωσει τις διαπραγματεύσεις για την φρασεολογία του μνημονίου. Πληρώσε ακριβά αυτό το νησί χουντικές εθνικιστικές μαγκιές, να μας λείπουν οι ”αριστερές”. Αν είναι να ”σχίζει” η κυβέρνηση Σύριζα- Ανελ τα μνημόνια για να τα πληρώνουν άλλοι….τόσο σοσιαλισμό στην Κύπρο είχαμε να δούμε από τον Τζοχατζόπουλο.

More Stories
Φιλοευρωπαϊσμός και Ευρωσκεπτικισμός: Ποια η λαϊκή απάντηση;