Μπογδανο μην τολμήσεις και έρθεις κύπρο.

Το ανιστόρητο τσιράκι των μεγάλων συμφερόντων άνοιξε το στόμα του λίγες μέρες πριν την επέτειο του πολυτεχνείου και έχυσε το δηλητήριο του.

Ετσι κάνουν τα φίδια.

Σύμφωνα με τον βλακέντιο κουραμπιέ φιλόσοφο της ελληνικής τηλεόρασης η τουρκική εισβολή οφείλεται στην λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Δεν ευθύνονται οι Συνταγματάρχες και οι εδώ τους εγκάθετοι πραξικοπηματίες και λοιπός συρφετός, αλλα οι φοιτητές του Πολυτεχνείου.

Ο εγκάθετος των καναλαρχών Μπογδανος δεν μας κάνει αίσθηση, στην Ελλάδα και στην Κύπρο το Κεφάλαιο και οι πολιτικοί απόγονοι των Χουντικών προσπαθούν μεθοδευμένα να ξαναγράψουν την ιστορία.

Φέτος βάλανε τον Μπογδάνο.

Πάντα με ανυπόστατα επιχειρήματα και με ατάκες προσπαθούν να ραγίσουν τους λαϊκούς αγώνες.

Θέλουν να ξεχάσουμε την προδοσία και τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β΄και της Ελληνικής Χούντας. Να αμφισβητήσουμε τους αγώνες του λαού μας.

Να αμφισβητήσουμε τους χιλιάδες αγωνιστές που συγκρούστηκαν με την ΕΟΚΑ Β’, τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας.

Αλλά και την ώρα της εισβολής να ξεχάσουμε αυτούς που έσπευσαν στην πρώτη γραμμή την ώρα που οι φίλοι του Μπογδάνου στην Κύπρο σφυρούσαν κλέφτικα.

Το χρονικό των γεγονότων είναι γνωστό. Μια ανάλυση εδώ, για το σχέδιο Ατσεσον εδω.

Την απάντηση τους την παίρνουν ΚΑΘΕ χρόνο απο το λαό.

polytexneio-poreia
Σε Ελλάδα
Και Κύπρο

 

 

 

More Stories
Η βαθύτερη στρατικοποίηση της Εθνικής Φρουράς, ο νέος της ρόλος και η μείωση της θητείας