ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το παρόν ιστολόγιο εκφράζει τις απόψεις των δημιουργών του.

 

Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή, για μη-εμπορικούς σκοπούς.

Κανόνες χρήσης

Ο διαδικτυακός τόπος agkarra.com χρησιμοποιείται από τους επισκέπτες νοουμένου ότι αποδέχονται τους ποιο κάτω όρους.

Αναδημοσιεύσεις:

Επιτρέπουμε (και ενθαρρύνουμε) την οποιαδήποτε αναδημοσίευση μέρους ή όλων των αναρτήσεων μας, σε έντυπα, ηλεκτρονικά και άλλα μέσα, χωρίς καμία προφορική ή γραπτή άδεια, παρά μόνο με μια απλή αναφορά ως πηγή νοουμένου ότι γίνεται για μη εμπορικούς σκοπούς.

Σχόλια:

Τα άρθρα της Αγκάρρας αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά το συγγραφέα τους. Για αναδημοσιεύσεις πάντα κάνουμε αναφορά στην πηγή.

Δικαιούμαστε να διαγράψουμε οποιοδήποτε σχόλιο:

   • 1. Στρέφεται εναντίον της ζωή κάποιου.

 

   • 2. Περιέχει κατεστραμμένα αρχεία ή προγράμματα που με ψηφιακούς ιούς που ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα στη βάση δεδομένων του server ή να επηρεάσουν την λειτουργία άλλων υπολογιστών.

 

   • 3. Δεν σέβεται την ανωνυμία: Μην δημοσιοποιείτε το όνομα κάποιου προσώπου ή στοιχεία επικοινωνίας του (διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση email.)

 

   • 4. Σκοπεύει στην προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών (spamming).

 

   • 5. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

 

   • 6. Περιέχει ή παραπέμπει σε υλικό που αφορά παιδική πορνογραφία ή προσβάλει την νομοθεσία περί προστασία των ανηλίκων.

 

  • 7. Τέλος, οι στόχοι του ιστολογίου, εκτός από την δουλειά των υποφαινόμενων έχουν σκοπό τη διάδοση προταγμάτων που σχετίζονται με την κοινωνική χειραφέτηση και άρα τον δημόσιο διάλογο. Παρακαλώ όπως να λείπουν αυθαίρετες κατηγορίες προς οποιονδήποτε/οποιανδήποτε επισκέπτη για να μην διαγράφονται.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

  • Δεν εγγυόμαστε ότι ο παρών ιστοχώρος είναι απαλλαγμένος από ιούς και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τεχνικά προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.

 

 • Δεν αποκαλύπτουμε προσωπικά e-δεδομένα (e-mail, ονόματα, διεύθυνση IP). Δεν κατασκοπεύουμε κανέναν επισκέπτη, δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες. (Οι χρήστες που αισθάνονται ανασφαλείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο λογισμικό anonymizer).

Νομικά:
Οι επισκέπτες/χρήστες συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους των ΗΠΑ της οποίας τη νομοθεσία υπακούει ο server στον οποίο φιλοξενείται αυτό το ιστολόγιο.

Your email address will not be published. Required fields are marked *