Ο κ. Μαυρίδης μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο ξαλαφρωμένος: βουτιά θανάτου από 27χρονη Φιλιππινέζα

 

Πριν λίγες μέρες ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Μ. Μαυρίδης έγραψε ένα άρθρο με τον τίτλο ”Το υπέρμετρο βάρος από τους κοινοτικούς και ξένους στην Κύπρο” με την προτροπή το κράτος ”να τους εντοπίσει και να τους απελάσει αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι εύκολο”.
Σήμερα ο κ. Μαυρίδης μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο ξαλαφρωμένος, ένα βάρος έφυγε από πάνω του. Σήμερα ο κ. Μαυρίδης μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο ικανοποιημένος. Είμαστε σίγουροι ότι έτσι αισθάνεται.

 

<<Ο φόβος της απέλασης φέρεται να ήταν η αιτία της τραγικής κατάληξης 27χρονης Φιλιππινέζας στη Λευκωσία.

Η νεαρή μητέρα 3 ανήλικων παιδιών έκανε “βουτιά θανάτου” από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην προσπάθεια της να διαφύγει από τον έλεγχο αστυνομικών, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για τυπικό έλεγχο των αλλοδαπών, μετά απο παράπονα πολιτών.

Η ανάγκη να εισέλθουν στο εσωτερικό του κτηρίου, προκειμένου να ελέγξουν τα έγγραφα αλλοδαπής, αλλά και η αναφορά της ότι διαμένουν εκεί και άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να βρίσκονται παράνομα στο νησί, οδήγησε τους Αστυνομικούς στον 5ο όροφο, σε διαμέρισμα όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα μαζί με τον σύντροφό της, επίσης αλλοδαπό απο το Νεπάλ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 27χρονη, όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη αστυνομικών και ένεκα του ότι η άδεια παραμονής της είχε λήξει,
επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει σε διπλανό διαμέρισμα από τον φωτοαγωγό.

Η πτώση της νεαρής δεν έγινε αντιληπτή παρά μόνον όταν ένοικοι της πολυκατοικίας την αναζήτησαν μετά την αναχώρηση των αστυνομικών, εντοπίζοντάς την βαριά χτυπημένη στο έδαφος. Ως πολυτραυματίας εισήχθη σε πολύωρο χειρουργείο όμως η κατάστασή της ήταν πλέον μη αναστρέψιμη και κατέληξε το πρωί>>

Πηγή: Sigmalive

More Stories
“Ανάμεσα σε δειλία και βία, επιλέγω την βία”