Ποδοσφαιρική αλληγορία των Κυπριακών Προεδρικών εκλογών 2018 (Μέρος Β’ – οι μικροί)

.

…το πιάνουμε από πριν και πάμε στα δύσκολα.

Λ-Ι-Λ-Λ-Η-Κ-Α-Σ . Το παλικάρι από άλλο πλανήτη, μια ομάδα μόνος. Βγήκε από τα τσικό του ΑΚΕΛ Αριστερά(;) Νέες Δυνάμεις (πονάνε τα μυαλά μας), έπαιξε μπαλίτσα με τον Maradona – Τάσο όταν ήταν ίδια εταιρία με το ΑΚΕΛ, τα σπάσανε στην μοιρασιά είδε πάγκο και ο Γιώργος, σεβάστηκε «πρόεδρο» Χριστόφια. Κάνει μεταγραφές ναυάγιο, που πας με τα σαπάκια του ΕΥΡΩΚΟ; Περνάει στην αφάνεια, παλτό δεν τον λες αλλά δεν βρίσκει ούτε ερασιτεχνικό να κλωτσήσει το τόπι. Του γυρνάνε τα μυαλά και στήνει σωματείο, βάζει στόχο το ’14 να χτυπήσει Ευρώπη αλλά δεν έχει λαό, παίζει χωρίς χορηγό στην φανέλα, αλλά Μπάρτσα δεν είναι, πάει κουβά. Έστησε ομάδα με Μυλωνά – Κουτσού σέντερ φορ, παίζει χωρίς εξτρέμ και πίσω από την μπάλα όλοι να μην γίνει κατηφόρα το γήπεδο και έχουμε διασυρμό. Δεν ξεσηκώνει όμως κερκίδα ακόμα και με μπικίνι να έβγαιναν να παίξουν, κάνει όμως ρελάνς και χώνεται Βουλή. Η ομάδα μπάζει από παντού, τα σέντερ φορ παίρνουν τον πούλο, μένει με το *$λί στο χέρι. Σου λέει θα κάνω το γνωστό. Συγχώνευση με άλλο σωματείο και θα παίξω με άλλο όνομα ο μυρωδιάς. Τον έχουν πάρει χαμπάρι οι του «Κέντρου» ότι είναι παπάτζας τον αφήνουν στην απέξω. Παίζει στην Λίγκα με πλαστά δελτία, έχει πάρει από τα φασιστάκια του ΕΥΡΩΚΟ μέχρι και «Αριστερούς», όλοι αναρωτιούνται που θα βρει παιχτάκια. Για να μαζεύεστε οι άμπαλοι, κανείς δεν περισσεύει σε τέτοια ομάδα !!

Μια Λίγκα της προκοπής που σέβεται τον εαυτό της και το χρήμα που διακινείται, θα πρέπει να έχει ομάδα και ο βασικός επενδυτής του τόπου. Ο Αρχιεπίσκοπας, έχει ρίξει τα λεφτά του στα φασιστάκια. Πρωτότυπο δεν το λες, πάρε μάτι στις ευρωπαϊκές λίγκες τι γίνεται. Δεν πάει με γιαλαντζί ναζί, σου λέει θα φέρω άνθρωπο να φτιάξει ομάδα. Να έχει παρουσιαστικό κι ας μην αρθρώνει λέξη. Να έχει βάλει στην Ελλάδα καπελάκι κόκκινο (γιατί έχει ήλιο στο Νησί) και μαύρο μπλουζάκι για να κρύβει την μπυροκοιλιά. Ε άμα έχει και σηματάκι τύπου αγκυλωτό δεν μας πειράζει. Ο κόσμος το έχει τούμπανο ότι είναι μαγαζί γωνία της Χ.Α. και τους ρίχνει άκυρο η ΚΟΠ. Παίρνει Ρίκκο για να του βρει πιασάρικο όνομα και να τον βάλει στους καταλόγους. Στήνει μεθοδικά την ομαδούλα και δειλά δειλά δουλεύει σύστημα με αντεπιθέσεις. Κάνει προσκλητήριο μίσους, μαζεύει πεταμένους Γριβικούς και αρχίζει να δουλεύει στην κατοχή μπάλας. Στήνει ακαδημίες σε κάθε πόλη, έχει μέθοδο. Το χρήμα ρέει άφθονο, η ομάδα κάνει τις πρώτες νίκες στο τοπικό και το ’16 ανεβαίνει κατηγορία και μπαίνει στην Λίγκα. Ποντάρουν στο συναίσθημα, παίζουν με μπάλα κάτω αλλά δεν ήρθε η ώρα τους ακόμα για να πρωταγωνιστήσουν. Σε πρωτάθλημα στημένο, είπαμε, περιμένεις την σειρά σου.

Αντί επιλόγου …

Επειδή δεν τα παίρνω τα γράμματα, μόνο το τόπι ξέρω να κλωτσάω ήθελα να μάθω από «μέσα» τι έγινε με τις συνομιλίες να διαμορφώσω άποψη βρε αδερφέ. Σου λέει και το κανάλι «το Κυπριακό βαρόμετρο για την ψήφο». Βρίσκω τον δικό μου και του λέω «ρε κουμπάρε ιντα μπου έγινε στις συνομιλίες ;» και μου λέει

Άντε και καλή ψήφο …!!

More Stories
Ταξικό πόλεμο έχουμε άρα ταξικά πρέπει και να οργανωθούμε