Τηλεφωνική επικοινωνία Αρχιεπισκόπου με συνομιλητή εκ προεδρικού

Ντριν ντριιιιν..

Ντριν ντριιιιιιιιιιν…..

ΧΒ’: Ναι παρακαλώ;

Π: Μακαριότατε, μου θέλω την βοήθεια σου.

ΧΒ’: Μα πάλε είσαστε πιεσμένοι τέκνον μου;

Π: Επέσαν πολλά θέματα μαζί, Μακαριότατε μου. Θέλουμε απλά λίγο να διχάσεις να μαντρώσουμε..εεε…οργανώσουμε τα θέματα στην κοινή γνώμη.

ΧΒ’: Ξέρετε ότι με βάζετε συνέχεια μπροστά εμένα όποτε δυσκολεύεστε και θα σας κοστίσει λίγο. Από την άλλη, έχει καιρό να παίξω πρώτο βιολί στην τηλεόραση…χμμ

Π: Ακατάχνωτα Μακαριότατε μου, αλλά η βοήθεια σου πάντα αξίζει τα λεφτά της.

ΧΒ’: Anyways, πες μου τη παραγγελία σας.

Π: Θέλουμε να έσιει μέσα εκπαίδευση τζιαι οικονομία, κάμε τα μαγικά σου θέλουμε προοδευτικούς από όλο το φάσμα της πολιτικής να ξεσηκωθεί, να μας αφήκουν ήσυχους λίες μέρες. Στο κάτω-κάτω θα συσπειρώσεις και το ποίμνιο εν όψει των επόμενων μηνών.

ΧΒ’: Μιαν σπέσιαλ, μάλιστα..άμα πω τα γνωστά με τους ομοφυλόφιλους και το δραματοποιήσουμε με τα παιδιά θα είναι καλά; Θα είναι κάτι μεταξύ εθνικής παιδείας, της εκκλησίας ως κράτους πρόνοιας και ηθικολογίας για μαζική κατανάλωση

Π: Εξαιρετικά, είσαστεν ο καλλύττερος! Έχουμε τζαι τους αριστερούς πάνω στο θέμα, περισσότερα τρολλ τζαι δυνατότητες δημόσιας διείσδυσης της εικόνας μας. Έχουμε τζαι την ηγεσία της ΛΟΑΤI κοινότητας τζιαι το ποίμνιο μαζί μας, με τις ευλογίες σας. Πωπωπω…το φαντάζομαι, θα είναι φοβερό σοου!

ΧΒ’: Ευλόγησον… Εχχ, δεν θέλω να το παινευτώ αλλά είμαι κάπως ειδικός σε αυτά τα θέματα, όπως και στα οικονομικά, αν με πιάνεις, χεχε.

Π: Η πληρωμή θα είναι με δύο τρόπους Μακαριότατε, πρώτον η άμεση σε λίγες μέρες και η δεύτερη θα είναι αυτή που έχουμε ήδη, στήριξη στον θεσμό.

ΧΒ’: Ωραία, θα με κανονίσετε φαντάζομαι να παίξω πρώτο θέμα, δεν θα μείνουμε τίποτε δευτεροτρίτοι και να χάσω και το πρεστίζ..

Π: Μα τι λέτε Μακαριότατε μου, μας προσβάλλετε τωρα, αφήκαμε σας ποττέ δεύτερο θέμα ΕΣΑΣ; Τα κανάλια εν έτοιμα για τις δηλώσεις σας και τα τρολλ για αναπαραγωγή στα σόσιαλ μίντια. Θα ασχολούνται όοι μαζί σας τουλάχιστον μια βδομάδα!

ΧΒ’: Αυτό είναι καλόν. Εντάξει τέκνον μου, πιάστην Αιμιλία τηλέφωνο. Πείτε και στον Πολίτη να γράψει κανένα καλό εναντίων μου, θα μιλήσει και ο βοηθός μου με τους υπόλοιπους. Πείτε και στην Γωγώ τα γνωστά, είναι η αντίθετη άποψη να λέει και τα συναφή.

Π: Έγινε…Εντάξει ευχαριστώωωω..Καληνύχτα Πανιερότατε!

ΧΒ’: Γειά σου τέκνον μου καληνύχτα…. μιλούμε για την πληρωμή που αύριο, α!

——————————–

ΧΒ’: Τέκνον μου εγώ πάω να ξεκουραστώ, εσύ ετοίμασε αυτά που άκουσες και τα memes. Θα είμαστε on air πάλι, δωρεάν διαφήμιση και με πληρωμή, τι άλλο θέλουμε;

Ω’: Μάλιστα Μακαριότατε, καλή ξεκούραση

More Stories
Φ. Ε. Σοσιαλισμος Ουτοπικος και Επιστημονικος