Φεμινισμός…αλά δεξιά

Που τα χτες πανηγυρίζει το faceboοk για τη δήθεν στήριξη που παρείχε η πρόεδρος της ΓΟΔΗΣΥ στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου στην υπόθεση της επίθεσης του βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντρέα Κυπριανού. Κανένας βέβαια δεν σχολιάζει ότι η ΓΟΔΗΣΥ και ο ΔΗΣΥ σιωπούν εδώ και μήνες για την υπόθεση τούτη αλλά και για όλα τα άλλα φαινόμενα Κυπριανού, Θεμιστοκλέους κλπ και ότι η Πρόεδρος της ΓΟΔΗΣΥ έμπηκε στον κόπο να μιλήσει προχτές και μόνο αφού την ρώτησε δημοσιογράφος.

Απάντησε μάλιστα διάφορα νερόβραστα και στο τέλος εζήτησεν «περισσότερη σοβαρότητα και νηφαλιότητα εκατέρωθεν.” Εκατέρωθεν, δηλαδή και από τον Κυπριανού και από τη Χαραλαμπίδου. Και από το θύτη και από το θύμα της επίθεσης. Και τούτα οι φιλελέδες, παρουσιάζουν τα ως σύγχρονα γυναικεία πρότυπα! Τέτοιος φεμινισμός…αν δεν χτυπά κάποιον σημαντικό άνδρα στο κόμμα…μασημένο.

Να μας πει η ΓΟΔΗΣΥ και όλες οι γυναίκες του ΔΗΣΥ τίποτε πιο σοβαρό: Για παράδειγμα δέχουνται να παν στην ΟΕΒ και το ΚΕΒΕ και να τους ζητήσουν αύξηση της άδειας μητρότητας για τις εργαζόμενες γυναίκες;

Μάλλον η ισότητα και τα γυναικεία ζητήματα για την προοδευτική (πάντα) μερίδα του ΔΗΣΥ (σκεφτείτε την μη προοδευτική) που θέλει να πουλάει σύγχρονη μούρη, σταματάει εκεί που αναγνωρίζεται το άτομο προς εκμετάλλευση.

More Stories
Να παίξουν μπάλα σε άλλο γήπεδο αποφάσισαν στην Θύρα 9